Hoe pas je een bestaand product aan?

Wanneer je producten in jouw webshop hebt kun je deze gemakkelijk aanpassen. Denk aan nieuwe foto’s toevoegen, prijzen wijzigen of tekst omschrijvingen aanpassen.

Hoe kan je dit het makkelijkste doen?

1. Klik in jouw dashboard op Producten in het menu aan de linkerzijde.

2.
Nu ben je in het overzicht van alle producten. Klik op de naam van het product wat je wilt aanpassen.

3. Vervolgens kom je in het overzicht waar je het product kunt aanpassen, na het wijzigen klik je op OpslaanOm terug te keren naar het product overzicht klik je op de pijl voor de productnaam.

Het is ook mogelijk om meerdere producten tegelijk aan te passen. Dit doe je via de bulk editor.

1. In het overzicht met alle producten vink je alle producten aan die je wilt gaan wijzigen en klik op producten bewerken.

2. Je bent nu in
de bulk-editorBovenaan het overzicht zie je: Bewerkt deze velden op dit moment:. Kies hier via velden toevoegen de velden die je wilt wijzigen. Pas alle gegevens aan en klik op opslaan.

Tip!  Vergeet niet de URL aan te passen als de titel van een collectie of product is aangepast, de handle wordt namelijk niet automatisch ge-update.