Hoe stel je verzendtarieven in?

1. Klik op online winkel en vervolgens instellingen.

2.
Klik op verzending en bezorging.

3.
Klik op tarieven beheren

4. In dit geval passen we het verzendprofiel aan voor alle producten in de webshop. Het is ook mogelijk om voor specifieke producten een aangepast verzendprofiel te maken. Scrol naar beneden en klik op tarief toevoegen.

5. Vervolgens zie je een scherm waar je het tarief een tariefnaam geeft, de prijs invoert en de voorwaarden bepaald. Dit kan op basis van een bepaald bedrag of gewicht.

6. Het is ook mogelijk om meerdere tarieven toe te voegen voor verschillende voorwaarden.

7. Ook is het mogelijk om naar meerdere landen te verzenden en per land of gebied de verzendtarieven in te stellen. Klik op verzendzone maken.

8. Kies vervolgens de landen waar je heen wilt verzenden. Klik op
gereed

9. Vervolgens kun je ook voor deze landen tarieven instellen zoals beschreven in stap 4 t/m 6.