Hoe stel je kortingscodes in?

1. Klik op kortingen.2. Klik vervolgens op
korting maken.3. Je ziet nu een scherm waar je kunt kiezen uit twee opties; een kortingscode of een automatische korting. Eerst maken we een kortingscode aan. Klik op kortingscode.
4. Je ziet nu een overzicht waar je alle gegevens voor de kortingscode kunt invoeren. Geef de kortingscode een
naam, kies het type zoals percentage, een vast bedrag, gratis verzending of koop x en betaal y. Bepaal de waarde, minimale eisen en voor wie de code beschikbaar is. Ook is het mogelijk om een limiet in te stellen onder gebruikslimieten en een bepaalde periode in te stellen. 
5. Aan de rechterzijde zie je een samenvatting met alle voorwaarden van de kortingscode. Klik vervolgens op
Bewaar kortingscode6. Wanneer klanten nu 10welkom invoeren krijgen zij 10% korting als ze voldoen aan de voorwaarden. 7. Om een automatische korting te maken kies je voor automatische korting.8. Vervolgens zie je een overzicht waar je de korting een
naam geeft, het type, de waarde, minimale eisen en de periode bepaald. Klik op korting opslaan9. De korting van €5,- wordt nu automatisch verrekend bij het afrekenen wanneer klanten voor minimaal €40,- aan producten kopen in de maand januari.10. Wil je een kortingscode uitschakelen? Dit kan je doen wanneer je klikt op de specifieke korting in het overzicht.
11. Rechtsboven zie je uitschakelen. Op deze manier kan je een korting ook altijd weer inschakelen. Let wel altijd op de periode die ingesteld staat waarin een korting geldig is en pas deze zonodig aan.