Is het mogelijk om de checkout aan te passen?

De checkout kan aangepast worden. De instellingen hiervoor zijn in twee delen gesplitst. Het uiterlijk pas je aan in de thema-instellingen en de overige opties wijzig je in de algemene instellingen. Hieronder leggen we beiden uit.

1. Klik op instellingen.

2. Klik vervolgens op A
frekenen.

3. Wanneer je op
pas het afrekenen aan klikt, wordt een nieuw venster geopend waar je in de thema-instellingen komt.

4. Hier is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo toe te voegen, kleuren aan te passen en lettertype aan te passen.

5. Klik op B
ewaar.

6. Naast de stijl kun je ook andere opties aanpassen. Denk aan velden in het
formulier, het aanmaken van een account en opties in de bestellingsverwerking. Keer hiervoor terug naar het scherm van stap 3 en scrol naar beneden.

7. Vergeet na het wijzigingen niet op opslaan te klikken.

Tip!  Met de drie iconen in de bovenste regel wissel je gemakkelijk tussen mobiel, desktop en volle breedte.