over ons

Wij werken met merken die klaar zijn voor de toekomst van e-commerce.

het team

Wij zijn Isabelle en Chantal. Studio Dot is een Shopify agency, opgericht in 2020 en gevestigd in Rotterdam. Wij hebben werkervaring op het gebied van Shopify, e-commerce, CMS en online marketing.

Waarom je met Studio Dot wil samenwerken

Met oog voor stijlvolle en gebruiksvriendelijke webshops helpen wij om de juiste sfeer te creëren waarmee je klanten aantrekt die niets liever willen dan jouw product kopen.

Wij zijn een klein team van twee, hierdoor houden we de lijntjes kort. We zijn bereikbaar voor al je vragen over Shopify.

Door onze technische kennis in te zetten zorgen we voor een goedwerkende webshop die in verschillende browsers optimaal presteert.

Wij geven advies op maat en denken actief mee over de meest passende oplossingen op basis van onze kennis en ervaring.
Dit is wat we doen

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe webshop, wil migreren van platform of support nodig hebt. Wij staan voor je klaar. Wij worden enthousiast van esthetisch design, gebalanceerde kleurenpaletten en duurzame merken.

Onze diensten

Interesse om met ons samen te werken?

Met onze kennis op het gebied van Shopify en e-commerce hebben wij alle ervaring in huis. Wij luisteren, bedenken en creëren. Elk project is uniek en we zorgen ervoor dat we het optimale uit Shopify halen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken!

Start een project

Ons werk

HER can be you

Ruben Stom Design

Retreat

Stephanie Paulis

Bukser Jeans

Bekijk alle projecten