Shopify webshop laten maken?

Hoewel Shopify relatief gezien nog een nieuwkomer is in Nederland, wordt het toch al gezien als een populaire Webwinkel software.

Het dashboard van Shopify is zo gebruikersvriendelijk, dat je niets anders meer wilt gebruiken.

Insalleer alle apps die je nodig hebt, pas gemakkelijk je verzendkosten aan of plaats je Instagram sectie toch bovenaan je homepage. Dit alles in een handomdraai.

Aanpassingen aan een webshop die live is

Hoe goed je webshop ook loopt (of juist niet), er zijn genoeg redenen om aanpassingen aan een webshop te laten maken. Enkele voorbeelden kunnen zijn; een Instagram sectie implementeren, een geheel nieuw lettertype toevoegen of een heel nieuw pagina design bouwen.

Aanpassingen aan een bestaand thema

Er zijn duizenden (Shopify) thema’s online beschikbaar waar je uit kunt kiezen voor je webshop. Ik kan je helpen een geschikt thema te vinden en deze geheel aan te passen naar jouw eisen en/of wensen.

Support

Naast nieuwe functionaliteiten bouwen kan ik ook support leveren mochten er onverhoopt problemen zijn in en op je (al bestaande) webshop.

Een geheel nieuw thema bouwen

Dit is nog niet mogelijk, neem contact met mij op of houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Gebruikersvriendelijk

Shopify heeft ingebouwde SEO mogelijkheden om je te helpen je content netjes op te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch genereren van sitemap.xml en robots.txt. Maar ook de mogelijkheid om gemakkelijk je meta description aan te passen bij producten.

Betalingsmogelijkheden

Door Mollie aan Shopify te koppelen worden er een tal aan betalingsmogelijkheden mogelijk. Denk hierbij aan iDeal, Paypal, creditcard maar ook Klarna. Naast deze populaire betaalmogelijkheden zijn er nog genoeg andere opties (te vinden op Mollie).

Kosten Shopify

Er zijn 3 mogelijke abonnementen beschikbaar die je kan afnemen bij Shopify, waarbij de maandelijkse Shopify prijzen zijn: $29, $79 of $299. De juiste keuze maken van de abonnementsvorm kan liggen aan de mogelijkheden van het pakket, maar ook aan de omzet van je shop. Lees hier meer.


Kan ik iets voor jou betekenen? Neem contact met mij op