logo

Shopify webshop laten maken?

Hoewel Shopify relatief gezien nog een nieuwkomer in Nederland is, wordt het toch gezien als een populair wordende Webwinkel software.

Een van de grote voordelen van Shopify is dat het een "hosted solution" is, wat inhoudt dat het voor iedereen zonder technische kennis gemakkelijk is om een webshop in Shopify online te zetten. Door de eenvoud van het systeem stelt Shopify op deze manier grote en kleine bedrijven in staat om snel en gemakkelijk een webshop op te zetten. Omdat het een hosted solution is, bestaat het voordeel dat iedere webshop op de server van Shopify zelf draait. Buiten deze voordelen om zijn er nog vele zogenaamde "apps" die het leven als een webshopeigenaar kunnen vergemakkelijken. Het is dan ook zeer de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de Shopify App Store.

01.

Gebruikersvriendelijk

Shopify is zeer gebruikersvriendelijk en is hierbij dus een goede keuze voor de beginnende webshop eigenaar die weinig technische kennis heeft en snel wil beginnen.

02.

SEO vriendelijk

Shopify heeft ingebouwde SEO mogelijkheden om je te helpen je content netjes op te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch genereren van sitemap.xml en robots.txt. Maar ook de mogelijkheid om gemakkelijk je meta description aan te passen bij producten.

03.

Betalingsmogelijkheden

Door Mollie aan Shopify te koppelen worden er een tal aan betalingsmogelijkheden mogelijk. Denk hierbij aan iDeal, Paypal, creditcard maar ook Klarna. Naast deze populaire betaalmogelijkheden zijn er nog genoeg andere opties (te vinden op Mollie).