Deel 2: Nederlandse Shopify webshops inspiratie en voorbeelden

Deel 2: Nederlandse Shopify webshops inspiratie en voorbeelden

Laatste update:

Ook benieuwd welke webshops er in Nederland op Shopify draaien? Wij zochten het voor je uit en geven hieronder 5 voorbeelden van Shopify webshops. Deze voorbeelden geven een goed beeld van de mogelijkheden binnen Shopify en dus ook voor jouw webshop.

1. Milu Skincare

Een webshop waar de huisstijl op een speelse wijze is geimplementeerd. Je ziet hier veel beweging in de vorm van video en interactieve elementen.

2. 10days

Hier is gewerkt met grote afbeeldingen en weinig tekst om je te inspireren maar niet af te leiden. Er is slim gebruik gemaakt van blokken onder aan de homepage om bezoekers naar de populairste categorieen te sturen.

3. Le nap

Door lichte kleuren te gebruiken in combinatie met contrasterende kleuren gaat je aandacht direct naar de belangrijkste onderdelen. Clean maar doeltreffend.

4. Patta

Veel producten op de homepage om je direct kennis te laten maken met het merk en de producten die zij aanbieden. Deze zijn op een speelse manier geplaatst om net even anders te zijn dan andere webshops.

5. Abbey Lab

De kleuren en lettertypes in combinaties met de afbeeldingen geven een clean look die perfect bij het merk passen. Goed gebruik gemaakt van het tonen van testimonials en duidelijke USP’s.

Geinspireerd geraakt door deze Nederlandse webshops en wil je graag meer uit je eigen webshop halen? Neem contact met ons op en laten we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Verder lezen

1 van 3