Shopify webshop laten maken?

Shopify partner

Wil je een webshop laten maken? Als officiële Shopify expert en Shopify developer kunnen wij je helpen om je Shopify webshop te bouwen, wijzigingen aan te brengen aan je bestaande shop óf advies te geven. Shopify is een eenvoudig e-commerce platform waar je veel zelf kan doen.

Als je net begint met Shopify zal je zien dat je veel zelf kunt regelen, zoals producten opzetten, kleuren aanpassen en content toevoegen. Toch lopen veel webshop eigenaren er tegenaan dat niet al hun wensen mogelijk zijn in een (standaard) thema of dat een app niet altijd de beste oplossing is. Op zo'n moment is het handig om een Shopify developer in te schakelen. 

aanpassingen

Thema editor

Pas gemakkelijk je lettertype, kleuren of zelfs de homepagina van je webshop aan. De theme editor van Shopify geeft je de vrijheid om zoveel mogelijk zelf aanpassingen door te voeren. Vergeet ook niet de optie waarmee je de mobiele variant van je shop kan bekijken.

Marketing dashboard

Shopify Analytics

Het kan in het begin overweldigend zijn, maar het Shopify Analytics Dashboard is een van de beste plekken om je tijd te besteden in Shopify. Zie gemakkelijk hoeveel bezoekers er nu live op je website zijn of hoeveel terugkerende klanten je hebt gehad de afgelopen weken. Naast deze twee voorbeelden zijn er natuurlijk nog genoeg andere opties om te bekijken en van te leren.

PLugins

Shopify apps

In Shopify heb je ontelbaar veel apps tot je beschikking. Denk aan nieuwsbrief pop-ups, SEO apps, reviews, social media en ga zo maar door. Hierbij moeten wij wel zeggen dat een groot deel waarschijnlijk niet optimaal is, vooral niet voor je snelheid van je website. Maar gelukkig zijn er veel opties die je de vrijheid geven om te kiezen en er achter te komen welke wél werken voor jouw webshop. Over het algemeen raden wij aan om apps te gebruiken met de beste reviews, die vaak het populairst zijn. Maar wees niet bang om een nieuwe app uit te proberen want misschien is dat juist net de app die jouw webshop tot een hoger niveau kan tillen.

Lees meer over apps
Platform

Gebruiksvriendelijk

Een van de dingen waar Shopify in uitblinkt is het gebruikersgemak. Met een uitgebreid dashboard kan je alles vinden over de bestellingen, klanten en bezoekers. Daarnaast helpt het ingebouwde drag-and-drop systeem je om je webshop gemakkelijk aan te passen.

Dé oplossing voor jouw online verkopen

App store

Wist je dat er honderden apps te vinden zijn om je shop geheel naar wens te maken? Denk aan een Facebook chat koppeling, een review app of een wishlist integratie. Installeer er echter niet té veel, dit kan problemen veroorzaken met de page speed en/of gebruikerservaring.

Shopify Support

Heb je een probleem buiten werkuren? De Shopify support is 24/7 bereikbaar via email, live chat en telefoon. Op deze manier kan je met al je vragen betreft Shopify, op elk gewenst moment bij ze terecht.

SEO vriendelijk

Gemakkelijk je page title, meta description en url aanpassen. Het kan allemaal in Shopify. Ook als je weinig verstand hebt van SEO, zal je zien dat Shopify je automatisch helpt aan een betere vindbaarheid.

Dropshipping

Dropshipping met Shopify is op dit moment razend populair. Dit komt door alle apps die hier op gericht zijn, denk hierbij aan Oberlo.

Gratis SSL

Met Shopify hoef je je geen zorgen meer te maken over een SSL certificaat. Deze zit standaard bij je pakket inbegrepen.

Klaar om jouw Shopify avontuur te starten?

Ja graag!