Onze diensten

Misschien ben je al een tijdje bezig met je webshop of sta je nog maar aan het begin van het avontuur. Wij bieden hulp aan in iedere fase.

Diensten

01

Maatwerk webshop

Met maatwerk oplossingen zorgen wij er voor dat de webshop een unieke en professionele uitstraling krijgt die perfect aansluit bij de visie van het merk.

02

Support

Het bouwen van functionaliteiten, oplossen van problemen of het optimaliseren van een bestaande webshop.

03

Webshop op basis van een thema

Door te starten met een thema als basis kan de webshop snel online maar blijft er ook genoeg ruimte over om een unieke webshop te creëren.

Waarom Studio Dot?

We streven ernaar om je zo goed mogelijk te helpen en je webshop tot een succes te maken. Door onze vele jaren ervaring kunnen wij advies meegeven die het beste bij jouw bedrijf past.

Oog voor stijlvolle en gebruiksvriendelijke webshops

Persoonlijk contact en korte lijntjes

Webshops die niet volledig afhankelijk zijn van apps

Webshops die technisch goed in elkaar zitten

Toegang tot onze kennisbank met handige informatie over Shopify

Het proces

01 /

Kennismaking

We spreken elkaar online, telefonisch of in het echt om jouw wensen door te nemen. In sommige gevallen vragen we je voorafgaand aan de kennismaking een vragenlijst in te vullen. Zo kunnen we exact bepalen wat we voor je kunnen betekenen en dit gelijk bespreken.

02 /

Plan maken

Na onze kennismaking stellen wij een plan op en krijg je een exacte tijdsindicatie voor de oplevering van de opdracht.

03 /

Uitvoering

Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw webshop op te zetten. In dit proces zijn meerdere feedback rondes zodat we het beste resultaat kunnen behalen en jou hierin kunnen betrekken.

04 /

Resultaat

We bespreken met jou het resultaat en bespreken hoe we jou en jouw website kunnen blijven supporten.

Daarnaast krijg je toegang tot onze Shopify kennisbank en unieke documentatie die in gaat op de specifieke opties in jouw webshop. Op deze manier kan je alles rustig (terug) lezen.

Laten we samenwerken

Code & Design

Wij zetten jouw ideeën om in code. Door onze technische kennis in te zetten zorgen we voor een goedwerkende webshop die in verschillende browsers optimaal presteert.

Kennisbank

Met toegang tot onze eigen Shopify kennisbank willen we onze klanten net dat beetje extra geven als zij starten met Shopify. Het is logisch om vragen te hebben over Shopify en niet te weten waar je moet beginnen. Naast onze begeleiding in het vullen van je shop kan het ook een uitkomst zijn om op je eigen tempo informatie te kunnen (terug) lezen.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is het om een webshop te laten maken?

Onze prijzen voor een gehele webshop starten rond de €2.000 en kunnen oplopen tot €10.000+ door verschillende factoren zoals functionaliteiten, tijd, waarde en complexiteit van het vraagstuk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe snel kan mijn webshop opgeleverd worden?

Dit is afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. Voor een webshop op basis van een thema houden we 4 tot 6 weken aan. Voor een webshop door middel van maatwerk kan pas een indicatie gegeven worden als er informatie beschikbaar is. De startdatum van het project is afhankelijk van onze planning.

Krijg ik bij het opzetten van een Shopify webshop door Studio Dot uitleg over Shopify?

Absoluut! In de ontwikkelfase krijg je de mogelijkheid om alle vragen te stellen over Shopify en begeleiden we je met het vullen van de content. Ook krijg je toegang tot onze kennisbank met handige informatie over de functies in Shopify.

Ik heb hulp nodig voor een bestaande Shopify webshop, kan dit?

Naast het opstarten van (nieuwe) Shopify webshops bieden we ook support aan voor bestaande sites. Dit kunnen nieuwe functionaliteiten zijn, problemen die je in de shop ervaart of begeleiding in het optimaliseren van je huidige webshop.

Is het mogelijk om een design aan te leveren?

Ja, dit is een optie die we aanbieden en valt onder maatwerk webshops.

Meer FAQs