Veelgestelde vragen

Niet kunnen vinden wat je zocht? Neem vrijblijvend contact op.

Dit is afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. Voor een webshop op basis van een thema houden we 4 tot 6 weken aan. Voor een webshop door middel van maatwerk kan pas een indicatie gegeven worden als er informatie beschikbaar is.De startdatum van het project is afhankelijk van onze planning.

Absoluut! In de ontwikkelfase krijg je de mogelijkheid om alle vragen te stellen over Shopify en begeleiden we je met het vullen van de content.Ook krijg je toegang tot onze kennisbank met handige informatie over de functies in Shopify.

Naast het opstarten van (nieuwe) Shopify webshops bieden we ook support aan voor bestaande sites. Dit kunnen nieuwe functionaliteiten zijn, problemen die je in de shop ervaart of begeleiding in het optimaliseren van je huidige webshop.

Ja, dit is een optie die we aanbieden en valt onder maatwerk webshops.

Ja dit kan zeker. Het is altijd een risico om over te stappen naar een ander platform, maar met de juiste tools is het mogelijk om het overgrote deel aan gegevens over te zetten.

Shopify is een SaaS dienst, wat inhoudt dat het een software is die als een online dienst wordt aangeboden. Shopify geeft je voor een maandelijks bedrag onder andere toegang tot hun service met onder andere onbeperkte bandbreedte en opslagruimte, Shopify Analytics waarin je gemakkelijk kan zien wat bezoekers op je webshop doen en een gebruikersvriendelijk platform waarin iedere webshop eigenaar zijn weg in kan vinden.

Na de oplevering van de webshop zullen we inderdaad voor je klaar staan om support te leveren. Dit kunnen nieuwe functionaliteiten zijn maar ook optimalisatie en op het gebied van (technische) SEO.